Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 13:50

Επικαιροποίηση στοιχείων Τμημάτων Ιατρικής Φυσικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από την πρώτη φορά που κληθήκαμε να κάνουμε υπολογισμό των επιπέδων στελέχωσης των Τμημάτων Ιατρικής Φυσικής ανά την Ελλάδα, με βάση το λογιστικό φύλλο της EFOMP, που ήταν η μεταφορά της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Radiation Protection No 174 "EUROPEAN GUIDELINES ON MEDICAL PHYSICS EXPERT " του Directorate General for Energy/Directorate D — Nuclear Safety & Fuel Cycle Unit D.3 του 2014, το οποίο μεταφράστηκε και μεταφέρθηκε στην Ελληνική πραγματικότητα από την Ομάδα Στελέχωσης της ΕΦΙΕ.

Kαλούμε τους συναδέρφους να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία των τμημάτων (ή ομάδων ΦΙ, όπου δεν υπάρχουν ΤΙΦ) στο επισυναπτόμενο λογιστικό φύλλο. Τα επεξεργασμένα δεδομένα δεν θα δημοσιοποιηθούν ονομαστικά. Επιθυμητό είναι να συμπληρωθούν και τα στοιχεία των Κέντρων Υγείας και ΠΕΔΥ των ΥΠΕ ως διακριτών "ΤΙΦ των ΥΠΕ", από τους συναδέρφους των νοσοκομείων που τα έχουν επωμιστεί με ανάθεση.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το συμπληρωμένο αρχείο excel στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 16 Απριλίου 2018.

Με εκτίμηση

Αναγνώσεις 1128 φορές