Παρουσιάσεις

Παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού εργαστηρίου στις μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Φεβρουαρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα και οργανώθηκε από την ΕΦΙΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδος.

Οργανωτική επιτροπή: Ε. Κουτσουβέλη, Κ. Κουτσογιάννης, Χ. Κουλούρης, Θ. Μαρής, Γ. Mεσσάρης, Θ. Σαμαράς, Ι. Σεϊμένης.

Η παρακολούθηση της διημερίδας για τους Ακτινοφυσικούς ισοδυναμεί με 5 μονάδες ΣΕΑ της ΕΦΙΕ

Παρουσιάσεις από μέλη της ΕΦΙΕ κατά την διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Συμποσίου "Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία και Υγεία" First International Symposium on "Electromagnetic fields and Health", 14-15 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο του Ιατροβιολογικού Ιδρύματος Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

www.emfandhealth.org

Παρουσιάσεις συνεδρίας με τίτλο "To CAMPBE συναντά την ΕΦΙΕ στη Διεθνή Ημέρα Ιατρικής Φυσικής 2018 «Προς όφελος του ασθενή»: Κίνδυνοι & Ατυχήματα από τη χρήση Ιοντιζουσών και μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών στη Διάγνωση και Θεραπεία", η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο του «2ου Διεπιστημονικού Ογκολογικού Συνεδρίου: Διάγνωση και Θεραπεία» που διοργανώθηκε (8 και 9 Νοεμβρίου 2018, Πάφος) από τον Σύνδεσμο Ιατρoφυσικής και Βιοϊατρικής Μηχανικής Κύπρου (CAMPBE) και τέθηκε υπό την αιγίδα της ΕΦΙΕ.

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ ευχαριστεί τα μέλη της Ένωσης τα οποία συμμετείχαν με δικά τους έξοδα στη συγκεκριμένη συνεδρία αλλά και στις υπόλοιπες ενότητες του συνεδρίου.

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 15:52
EFOMP council meeting York 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε την αναφορά των δραστηριοτήτων της ΕΦΙΕ όπως παρουσιάστηκε στο EFOMP council meeting 2017.

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 15:45
EFOMP council meeting Athens 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε την αναφορά των δραστηριοτήτων της ΕΦΙΕ όπως παρουσιάστηκε στο EFOMP council meeting 2016.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε παρουσιάσεις από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/11, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής 2017.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 00:00
Γενική Συνέλευση 21-1-2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 21-01-2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή των μελών και επιτυχία η γενική συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΙΕ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε παρουσιάσεις από την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/11, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής 2016. 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε τις παρουσίασεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου

Δόσεις ακτινοβολίας στο προσωπικό ψηφιακού αγγειογράφου. Τελευταίες εξελίξεις

Α. Παπαδάκης

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 00:00
HAMP Side Event Presentations
Please find attached  the presentations from the HAMP side event "Academic & Professional mobility of young medical physicists" on the 3d September 2016 (1st European Congress of Medical Physics).