Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 21:48

Υπενθύμιση Εκλογές ΕΦΙΕ 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΦΙΕ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Επιτροπής Δεοντολογίας και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πριν τις εκλογές θα γίνει η εκλογο-απολογιστική συνέλευση της Ένωσής μας. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 5.00μμ στο ξενοδοχείο Royal Olympic, αίθουσα Καλλιρόη. Σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό, ένα μέλος της ΕΦΙΕ ψηφίζει είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση. Στην περίπτωση αυτή, κάθε μέλος δεν μπορεί να φέρει περισσότερες από δύο εξουσιοδοτήσεις (πρωτότυπες), των οποίων το γνήσιο της υπογραφής θα είναι επικυρωμένο από δημόσια αρχή ή συμβολαιογραφική πράξη.

Όλα τα μέλη οφείλουν να είναι ταμειακώς εντάξει γ ια να συμμετέχουν στις εκλογές. Η ετήσια συνδρομή του συλλόγου μας είναι 15 Ευρώ (συν 6 ευρώ εγγραφή για τα νέα μέλη). Οι συνάδελφοι που οφείλουν συνδρομές περισσότερες των δύο ετών, μπορούν να επανεγγραφούν πληρώνοντας μόνον 36 Ευρώ. Οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν αυτοπροσώπως στις εκλογές θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, πριν την έναρξη των εκλογών, με τον Ταμία της ΕΦΙΕ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι καταθέσεις θα πρέπει να γίνουν μία ημέρα τουλάχιστον πριν τις εκλογές στο λογαριασμό:

Eurobank

IBAN:GR2302602540000960101369050,

ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

BIC: ERBKGRAA

Σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα των εκλογών δε θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών διότι σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να υπάρχει απόφαση του ΔΣ για την εγγραφή. Αιτήσεις εγγραφής μαζί με ΟΛΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά (άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και απόδειξη πληρωμής) θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27/4/2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 1009 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 22:01