Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 14:48

EFOMP- HAMP MoU on EJMP

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΙΕ υπογράφηκε μνημόνιο συναντίληψης (Memorandum of Understanding) μεταξύ της ΕΦΙΕ και της EFOMP σχετικά με την συμμετοχή της ΕΦΙΕ ως ‘associate member’ στο Ευρωπαϊκό περιoδικό Ιατρικής Φυσικής ‘European Journal of Medical Physics – Physica Medica’ (επισυνάπτεται το μνημόνιο). Οι Ενώσεις Italian Association of Medical Physics (AIFM), Irish Association of Physicists in Medicine (IAPM) και French Society of Medical Physics (SFPM) αποτελούν ήδη συνδεδεμένα μέλη του περιοδικού, ενώ από 01/01/2019 θα συνδεθούν, πέραν της ΕΦΙΕ, η Czech Association of Medical Physics (CAMP).

Η EFOMP παρέχει σε συγκεκριμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τη δυνατότητα επιχορήγησης της ετήσιας συνδρομής μελών της ένωσης, με αποτέλεσμα η ετήσια ηλεκτρονική συνδρομή στο περιοδικό να περιορίζεται στα 13 ευρώ/μέλος, έναντι της κανονικής συνδρομής των 30 ευρώ/μέλος. Επισυνάπτεται η σχετική συμφωνία μεταξύ της ΕFOMP και του εκδοτικού οίκου του περιοδικού.

Το πλαίσιο της συμφωνίας για το 2019 αφορά 100 φυσικά πρόσωπα, μέλη της ΕΦΙΕ, τα οποία θα αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιοδικό. Το ΔΣ της ΕΦΙΕ αποφάσισε να επιχορηγηθεί πλήρως το συγκεκριμένο ποσό (13 ευρώ) για το 2019, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μέλη μας. Συνεπώς, τα ενδιαφερόμενα μέλη της ένωσης καλούνται να αποστείλουν μήνυμα ενδιαφέροντος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018 όπου θα δηλώνονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • email
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Εργασιακή κατάσταση
  • Έτος απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος Φυσικού Νοσοκομείων – Ακτινοφυσικού Ιατρικής ή/και Φυσικού Νοσοκομείων εκτός της περιοχής των Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών

Παρακαλούνται όσα μέλη έχουν πρόσβαση στο περιοδικό μέσω άλλων καναλιών (π.χ., Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών) να απέχουν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ είναι επιθυμητό να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ συναδέλφων που υπηρετούν στον ίδιο φορέα. Προϋπόθεση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι το ενδιαφερόμενο μέλος να είναι οικονομικά ενήμερο για το τρέχον έτος (2018).

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 1013 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 14:52