Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 20:04

Πρόσβαση στο περιοδικό EJMP - Physica Medica

EJMP cover new

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε πως έχουν δημιουργηθεί κωδικοί πρόσβασης στο περιοδικό European Journal of Medical Physics για όσους συναδέλφους δήλωσαν ενδιαφέρον.

Θα λάβετε σχετικό email από το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.'.

ejmp post

Επειδή υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιοδικό για το έτος 2019, παρακαλούμε να αποστείλουν μήνυμα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα δηλώνονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • email
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Εργασιακή κατάσταση
  • Έτος απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος Φυσικού Νοσοκομείων – Ακτινοφυσικού Ιατρικής ή/και Φυσικού Νοσοκομείων εκτός της περιοχής των Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία λογαριασμού είναι το ενδιαφερόμενο μέλος να είναι οικονομικά ενήμερο στην ΕΦΙΕ για το προηγούμενο έτος (2018).

Οι θέσεις που θα παραμείνουν ελεύθερες θα διατεθούν σε junior members αρκεί να έχουν τακτοποιήσει τη συμβολική συνδρομή των 5 ευρώ.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 1014 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 12:19