Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 10:18

Πρόσβαση στο 'European Journal of Medical Physics - Physica Medica'

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΙΕ έχει υπογραφεί μνημόνιο συναντίληψης (Memorandum of Understanding) μεταξύ της ΕΦΙΕ και της

EFOMP σχετικά με την συμμετοχή της ΕΦΙΕ ως ‘associate member’ στο Ευρωπαϊκό περιoδικό Ιατρικής Φυσικής ‘European Journal of Medical Physics – Physica Medica’.

Η EFOMP παρέχει σε συγκεκριμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τη δυνατότητα επιχορήγησης της ετήσιας συνδρομής μελών της ένωσης, με αποτέλεσμα η ετήσια ηλεκτρονική συνδρομή στο περιοδικό να περιορίζεται στα 13 ευρώ/μέλος, έναντι της κανονικής συνδρομής των 30 ευρώ/μέλος.

Το πλαίσιο της συμφωνίας για το 2020 αφορά 50 φυσικά πρόσωπα, μέλη της ΕΦΙΕ, τα οποία θα αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιοδικό. Το ΔΣ της ΕΦΙΕ αποφάσισε να επιχορηγηθεί πλήρως το συγκεκριμένο ποσό για το 2020, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μέλη μας.

Συνεπώς, τα ενδιαφερόμενα μέλη της ένωσης καλούνται να αποστείλουν μήνυμα ενδιαφέροντος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 13 Μαρτίου 2020 όπου θα δηλώνονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • email
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Εργασιακή κατάσταση
  • Έτος απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος Φυσικού Νοσοκομείων – Ακτινοφυσικού Ιατρικής ή/και Φυσικού Νοσοκομείων εκτός της περιοχής των Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών

Παρακαλούνται όσα μέλη έχουν πρόσβαση στο περιοδικό μέσω άλλων καναλιών (π.χ., Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών) να απέχουν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ είναι επιθυμητό να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ συναδέλφων που υπηρετούν στον ίδιο φορέα.

Προϋπόθεση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι το ενδιαφερόμενο μέλος να είναι οικονομικά ενήμερο για το έτος 2019.

 

Αναγνώσεις 146 φορές