Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 10:59

Eπιστολή Προκήρυξης Εκλογών 2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΦΙΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής, μεταξύ άλλων θεμάτων, έγινε και η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Επιτροπής Δεοντολογίας και Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΦΙΕ.

Για τη διενέργεια των εκλογών αυτών, συγκαλείται Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΦΙΕ το Σάββατο 23 Μαΐου 2020, και εάν δεν υπάρχει απαρτία, όπως συνήθως συμβαίνει, το Σάββατο 30 Μαΐου 2020. Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα, τόσο για το Δ.Σ., όσο και για τις επιτροπές, θα πρέπει να γίνει γραπτώς με ηλεκτρονικό μήνυμα στη Γενική Γραμματέα της ΕΦΙΕ (Π. Πλατώνη), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά τους με σύντομη επιστολή ή/και βιογραφικό σημείωμα, που δεν πρέπει να υπερβαίνει συνολικά την μία σελίδα Α4. Τελευταία ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων ορίσθηκε η Τετάρτη 15 Απριλίου 2020. Υποψηφιότητες που θα παραληφθούν μετά την 15η Απριλίου δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 245 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 11:54