Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 12:24

Δ.Π.Μ.Σ. "Ιατρική Φυσική-Ακτινοφυσική"

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το Εθνικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» και η Ελληνική Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) συνδιοργανώνουν και συλλειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ιατρική Φυσική - Ακτινοφυσική» (Medical Physics – Radiation Physics) (ΔΠΜΣ ΙΦ-Α), σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης επανίδρυσης και τις διατάξεις του ν. 4485/2017.

Επισυνάπτεται κείμενο προκήρυξης και υπόδειγμα για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Δ.Π.Μ.Σ. “Ιατρική Φυσική-Ακτινοφυσική” για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν το ΔΠΜΣ ΙΦ-Α καλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά από 9 Ιουνίου έως και 10 Ιουλίου 2020 (ώρα: 23:59), μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 1072 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 22:59