Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 14:46

2ο Συμπόσιο Πυρηνικής Καρδιολογίας

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρία Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαιδευτικής δραστηριότητος   διοργανώνεται το

“2ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ”

Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Δεκεμβρίου,
στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασσιλικός», στην Αθήνα.

Η συνεχής ανάπτυξη της Πυρηνικής Ιατρικής στο πεδίο της Καρδιολογίας, με την χρήση νέων ραδιοφαρμάκων και την εξάπλωση εξειδικευμένων (SPECT) και υβριδικών (SPECT/CT & PET/CT) απεικονιστικών συστημάτων, μας οδήγησε στην διοργάνωση του 2ου Συμποσίου Πυρηνικής Καρδιολογίας.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην “state of the art” απεικόνιση της μυοκαρδιακής αιμάτωσης με την εφαρμογή εξελιγμένων τεχνικών, στην απεικόνιση των  αθηρωματικών πλακών και των καρδιακών λοιμώξεων, στις εξελίξεις στο πεδίο της καρδιακής ανεπάρκειας και στην κλινική αξιολόγηση “αντιφατικών” αποτελεσμάτων διαφορετικών εξετάσεων.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές με αξιόλογο και ευρέως αναγνωρίσιμο επιστημονικό έργο.  Θεωρούμε μεγάλη τιμή την παρουσία στο Συμπόσιο του καθηγητή Richard Underwood, με δύο σημαντικές διαλέξεις που αναφέρονται στη συμβολή των σύγχρονων  τεχνικών  απεικόνισης στην  ηλεκτροφυσιολογία της καρδιάς και στην κλινική αξία της  απεικόνισης στην έκβαση των καρδιολογικών ασθενών.

Η συμμετοχή σημαντικού αριθμού επιστημόνων (Πυρηνικών Ιατρών, Καρδιολόγων, Ακτινολόγων, Ακτινοφυσικών) στο 1ο Συμπόσιο Πυρηνικής Καρδιολογίας, αποτελεί παρακαταθήκη για το 2ο Συμπόσιο.
Σας προσκαλούμε με χαρά  και αναμένουμε  την ενεργό συμμετοχή όλων σας στην επιστημονική εκδήλωση.

Σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME – UEMS θα χορηγηθούν 12 Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον ΠΙΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία.
SPEG Consulting
Τηλ.: 210 5238777
Fax: 210 5203710
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


Οι Πρόεδροι του Συμποσίου,

Μαρία Κουτελού
MD, PhD, MSc
Δ/ντρια Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής
«Ωνάσειο» Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Παναγιώτης Γεωργούλιας
MD, PhD
Αν. Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής
Δ/ντής Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας,
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Αναγνώσεις 975 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 22:37