Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 03:00

Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής στα Τρίκαλα: επαγγελματικοί διέξοδοι, εργασία-έρευνα

Πρόσκληση σε Επιστημονική Ημερίδα:

Το ΚΕΣΥΠ της Δ/νσης Δ.Ε. Τρικάλων, στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και συμβουλευτικής επαγγελματικής στήριξης μαθητών, καθηγητών, γονέων (Υπουργική απόφαση 92984/Γ7/2012: καθήκοντα και αρμοδιότητες υπεύθυνων ΣΕΠ στα ΚΕΣΥΠ), σε συνεργασία με το Παν/μιο Θεσσαλίας, με την Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΦΙΕ), το τμήμα Ακτινοδιαγνωστικής του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων και το ΕΚΦΕ της Δ/νσης Δ.Ε. Τρικάλων, οργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα:
«Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής στα Τρίκαλα: επαγγελματικοί διέξοδοι, εργασία-έρευνα»,και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες της.

Η ημερίδα απευθύνεται:

• Σε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και ιδιαίτερα σε καθηγητές ΠΕ04, καθώς και σε καθηγητές που διδάσκουν Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα Γυμνάσια και ΕΠΑΛ
• Σε μαθητές που ενδιαφέρονται για σπουδές στη Βιολογία, Βιοτεχνολογία, Φυσική και Ιατρική
• Σε νέους πτυχιούχους Βιοχημείας, Φυσικής, Ιατρικής καθώς και Πολυτεχνείων που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά και έρευνα στην Βιοχημεία, Μοριακή Βιολογία, Φυσική και Ιατρική στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν 5 μαθητές/τριες από κάθε Γυμνάσιο, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές της πληροφορίας στους υπόλοιπους μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων. Επίσης 2 μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες του Νομού μας, προσκαλούνται να κάνουν, εάν το επιθυμούν, ολιγόλεπτη ανακοίνωση για την προσφορά της Marie Curie στο χώρο της Φυσικής, Χημείας, Ιατρικής, καθώς για δεύτερη φορά φέτος, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ιατρικής Φυσικής (IOMP), όρισε την 7η Νοεμβρίου (ημέρα γέννησης της Marie Sklodowska-Curie), ως Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής.

Οι καλύτερες εργασίες των μαθητών θα βραβευτούν από την 'Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας".

Αναγνώσεις 1762 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 15:51