Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 23:35

IDMP2018 Cyprus

Το Διεπιστημονικό Ογκολογικό Συνέδριο: Διάγνωση και Θεραπεία» πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Aliathon Village στην Πάφο της Κύπρο, διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ιατρoφυσικής και Βιοϊατρικής Μηχανικής Κύπρου και τέθηκε υπό την αιγίδα της ΕΦΙΕ.

Μήνυμα Προέδρου ΕΦΙΕ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΦΙΕ) σας καλούν να παρακολουθήσετε τις εργασίες του «2ου Διεπιστημονικού Ογκολογικού Συνεδρίου: Διάγνωση και Θεραπεία». Το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Aliathon Village στην Πάφο της Κύπρου, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ιατρoφυσικής και Βιοϊατρικής Μηχανικής Κύπρου (CAMPBE) και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της ΕΦΙΕ.

Το Συνέδριο αποτελεί μια κορυφαία έκφραση του κοινού τόπου μεταξύ Διάγνωσης και Θεραπείας με σύνδεσμο την Ιατρική Φυσική. Προάγει τη διεπιστημονικότητα καθώς απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινότητας της Ιατρικής Απεικόνισης και Θεραπείας, ενώ αφορά στο σύνολο του Κυπροελλαδικού χώρου. Η συνάντηση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Ιατρικής Φυσικής 2018, ενώ η συμμετοχή των μελών μας σε εκπαιδευτικές συνεδρίες εκφράζει τη βούλησή μας για ενίσχυση και διεύρυνση των εκπαιδευτικών δράσεων της ΕΦΙΕ.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση αποτελεί βήμα για τη διάχυση της κλινικής εμπειρίας, τη βελτιστοποίηση των πρακτικών, τη συζήτηση ζητημάτων τεχνολογικής αιχμής, αλλά και την παρουσίαση της συναφούς ερευνητικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ της ΕΦΙΕ έχει λάβει την απόφαση για επιχορήγηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών ή υποψήφιων διδακτόρων ή ειδικευόμενων Ιατρικής Φυσικής – Ακτινοφυσικής που θα παρουσιάσουν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες.

Είμαστε σίγουροι ότι το Συνέδριο θα προσδώσει χώρο για τη διερεύνηση της επικοινωνίας, την ανανέωση και ενίσχυση των δεσμών, αλλά και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των μελών όμορων ειδικοτήτων του ευρύτερου Κυπροελλαδικού χώρου με πολλαπλά οφέλη για όλους μας.

Προσβλέπουμε στην παρουσία σας και στην ενεργή συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Γεράσιμος Μεσσάρης

Ιστοσελίδα συνεδρίου: https://diagnosisandtherapy.com/

Αναγνώσεις 708 φορές