Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 14:25

Εκπαιδευτική Ημερίδα "Δοσιμετρία και Ποιοτικός Ελεγχος ακτινοθεραπευτικών εφαρμογών" και Ετήσια Γενική Συνέλευση - κοπή Πίτας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και το Β’ Εργαστήριο Ακτινολογίας Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, συνδιοργανώνουν Εκπαιδευτική Ημερίδα “Δοσιμετρία και ποιοτικός έλεγχος ακτινοθεραπευτικών εφαρμογών” που θα πραγματοποιηθεί την 8η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Σάββατο στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» (κτήριο 15), Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ, Μικράς Ασίας 75, Γουδί και ώρα 09.30. Η ημερίδα έχει τεθεί υπό την αιγίδα της ΕΦΙΕ.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στις 16 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΕΦΙΕ στην Πάτρα, για την Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής, παρουσιάστηκε η πρόταση για τα επαγγελματικά δικαιώματα των ακτινοφυσικών από την αρμόδια επιτροπή της ΕΦΙΕ την οποία και ευχαριστούμε.

Η ίδια παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στο ΠΓΝ Αττικόν έτσι ώστε οι συνάδελφοι που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην Πάτρα να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και να σχολιάσουν την πρόταση της επιτροπής.

Θα παρακαλούσαμε όλα τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή της ΕΦΙΕ στέλνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Στόχος μας είναι στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2020 να παρουσιαστεί η τελική πρόταση της ΕΦΙΕ για τα επαγγελματικά δικαιώματα των ακτινοφυσικών η οποία στη συνέχεια θα προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς.

Στη συνέχεια θα διεξαχθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΦΙΕ και η κοπή της πίτας.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες-χορηγούς της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 946 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 10:22