Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 10:20

Προκήρυξη Εκλογών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΙΕ, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία SARS-COV-2, τα έκτακτα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του, καθώς και τη γνώμη της νομικής συμβούλου της ένωσης, είχε αποφασίσει, με απόλυτη προτεραιότητα στην προστασία της δημόσιας υγείας, την προσωρινή αναβολή της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη καταστατικών οργάνων, η οποία είχε ορισθεί με απόφαση της ΓΣ της 8ης Φεβρουαρίου 2020 για την 23.05.2020, καθώς και της όμοιας Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης για την 30.5.2020.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΙΕ αποφασίστηκε, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέπουν, η 03.10.2020 ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης και ανάδειξης καταστατικών οργάνων. Σε περίπτωση μη απαρτίας, όπως συνήθως συμβαίνει, ως ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης για διενέργεια εκλογών για Δ.Σ., εξελεγκτική επιτροπή και επιτροπή δεοντολογίας ορίστηκε η 10.10.2020.

Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα, τόσο για το Δ.Σ. όσο και για τις επιτροπές, θα πρέπει να γίνει γραπτώς με ηλεκτρονικό μήνυμα στον Γενικό Γραμματέα της ΕΦΙΕ (Π. Πλατώνη) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά τους με σύντομη επιστολή ή/και βιογραφικό σημείωμα, που δεν πρέπει να υπερβαίνει συνολικά την μία σελίδα Α4.

Τελευταία ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων ορίσθηκε η 19η Αυγούστου 2020 και ώρα 23.59. Υποψηφιότητες που θα παραληφθούν μετά την 19η Αυγούστου δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Όσες/οι συνάδελφοι είχαν καταθέσει την υποψηφιότητα τους θα πρέπει να την επικαιροποιήσουν.

Μετά την αποστολή της αίτησης, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά για επιβεβαίωση της παραλαβής της από την γραμματέα της ΕΦΙΕ.

Επισυνάπτεται η επιστολή προκήρυξης εκλογών.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 872 φορές