Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 15:18

Πρόσβαση στο Ευρωπαϊκό περιoδικό Ιατρικής Φυσικής European Journal of Medical Physics – Physica Medica

Aγαπητοί συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΙΕ έχει υπογραφεί μνημόνιο συναντίληψης (Memorandum of Understanding) μεταξύ της ΕΦΙΕ και της

EFOMP σχετικά με την συμμετοχή της ΕΦΙΕ ως ‘associate member’ στο Ευρωπαϊκό περιoδικό Ιατρικής Φυσικής ‘European Journal of Medical Physics – Physica Medica’.

Η EFOMP παρέχει σε συγκεκριμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τη δυνατότητα επιχορήγησης της ετήσιας συνδρομής μελών της ένωσης, με αποτέλεσμα η ετήσια ηλεκτρονική συνδρομή στο περιοδικό να περιορίζεται στα 13 ευρώ/μέλος, έναντι της κανονικής συνδρομής των 30 ευρώ/μέλος.

Τα  μέλη της ένωσης τα οποία ενδιαφέρονται για ελεύθερη πρόσβαση στο περιοδικό καλούνται να αποστείλουν μήνυμα ενδιαφέροντος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020 όπου θα δηλώνονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • email
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Εργασιακή κατάσταση
  • Έτος απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος Φυσικού Νοσοκομείων – Ακτινοφυσικού Ιατρικής ή/και Φυσικού Νοσοκομείων εκτός της περιοχής των Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών

Προϋπόθεση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι το ενδιαφερόμενο μέλος να είναι οικονομικά ενήμερο για το έτος 2020.

Ιστοσελίδα περιοδικού: https://www.physicamedica.com/current

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Δεκέμβριος 2020

Αναγνώσεις 151 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 15:22