Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 00:00

Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών: Πλήρωση 1 θέσης Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη μία θέσης Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα Β’ Βαθμίδας με γνωστικά αντικείμενα την Ιατρική Φυσική, Ακτινοφυσική, για τις ανάγκες της μονάδας ποζιτρονικής τομογραφίας (PET/CT), του Κέντρου Κλινικής, Πειραματικής Χειρουργικής και Μεταφραστικής Έρευνας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Προκηρύσσουμε Μία (1) θέση Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα Β’ Βαθμίδας με γνωστικά αντικείμενα την Ιατρική Φυσική, Ακτινοφυσική, για τις ανάγκες της μονάδας ποζιτρονικής τομογραφίας (PET/CT), του Κέντρου Κλινικής, Πειραματικής Χειρουργικής και Μεταφραστικής Έρευνας, με τα ακόλουθα προσόντα:

- Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Φυσικού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου Ιδρύματος της αλλοδαπής.

- Διδακτορικό δίπλωμα στα ανωτέρα γνωστικά αντικείμενα - Τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική εμπειρία, μετά τη λήψη του διδακτορικού διπλώματος σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής και ιδιαιτέρως μονάδας ποζιτρονικής τομογραφίας (PET/CT)

- Πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους σε θέματα που αφορούν στην προαναφερθείσα θεματική περιοχή. - Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ακτινοφυσικού Ιατρικής.

- Θα ληφθεί, επίσης, υπόψη η συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα. Περίληψη της προκήρυξης να δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών, αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιδρύματος και να καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος BRFAA - Biomedical Research Foundation Academy Of Athens. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210- 6597126 και 210- 6597126 (Δρ Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΟΛ14694Φ7-ΥΣ1

Αναγνώσεις 1594 φορές