Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 00:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλλοντες συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία του ECMP2014 και με πρωτοβουλία των μεταπτυχιακών φοιτητών Ιατρικής Φυσικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των φοιτητών και του ΔΣ της ΕΦΙΕ.

Συγχαίρουμε κατ' αρχήν τους φοιτητές για την πρωτοβουλία τους αυτή. Ήταν μια ευκαιρία να τεθούν και να συζητηθούν από κοινού, θέματα τα οποία από παλαιά απασχολούσαν την ΕΦΙΕ, αλλά δεν υπήρχε η "κρίσιμη μάζα" και η σύμπνοια ώστε να υπάρξει από κοινού δράση.

Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, ήταν να αποφασιστεί η συμμετοχή/εγγραφή των μεταπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Φυσικής στην ΕΦΙΕ, ως "Junior members", κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στο καταστατικό, αλλά ουσιαστικά θα εγγραφούν ως αντεπιστέλλοντα μέλη, όπως προβλέπεται. Θα έχουν έτσι τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης, αλλά και παρέμβασης στο έργο της ΕΦΙΕ και στις γενικές συνελεύσεις. Δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, όπως συμβαίνει με τα αντεπιστέλλοντα μέλη.

Αποτέλεσμα του παραπάνω θα είναι και η ενεργός συμμετοχή των μεταπτυχιακών φοιτητών σε θέματα που τους αφορούν και η από κοινού προσπάθεια για διευθέτηση χρόνια εκκρεμών θεμάτων, με σημαντικότερο την αλλαγή του πλαισίου της κλινικής άσκησης από "πρακτική άσκηση" σε "ειδικότητα".

Σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε όλους να εγγραφείτε, ώστε να ενδυναμώσετε τη θέση σας και να ενώσετε τη φωνή σας με αυτή της ΕΦΙΕ, με συμβολικό τίμημα εγγραφής.
Χρειάζεται να μας στείλετε:

1. βεβαίωση εγγραφής σας σε ΜΠΣ Ιατρικής Φυσικής ή απόφαση έναρξης πρακτικής στο Νοσοκομείο.
  2. Δ/νση μόνιμης κατοικίας και τηλέφωνο.
  3. και το email σας,

Στο Γραμματέα της ΕΦΙΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η εγγραφή θα είναι πέντε (5) ευρώ και οι πληρωμές μπορούν να γίνονται στον λογαριασμό που τηρεί η ΕΦΙΕ στην τράπεζα Eurobank. Περισσότερες λεπτομέρειες αποστέλλονται μετά την αποδοχή της αίτησης μέλους από τον Γραμματέα και τον Ταμία της Ένωσης.

Όλα τα παραπάνω, θα αναρτηθούν άμεσα στο website της ΕΦΙΕ και στο FB, και θα αποσταλούν και με email σε όλους τους συναδέλφους, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάδελφοι.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ