Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 09:36

Στελέχωση Επιτροπών ΕΦΙΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ καλεί τα μέλη της Ένωσης που επιθυμούν να στελεχώσουν τις παρακάτω Επιτροπές να αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας την επιτροπή ενδιαφέροντος κι επισυνάπτοντας σύντομο βιογραφικό σημείωμα (έως μία σελίδα) με στοιχεία επικοινωνίας. Ειδικά για θέματα Εκπαίδευσης - Μετεκπαίδευσης, στόχος είναι η στελέχωση και λειτουργία τεσσάρων επιτροπών σε άμεση αντιστοιχία με τα κύρια γνωστικά αντικείμενα στα οποία θα κατανέμεται η τριετής εκπαίδευση των ειδικευομένων Φυσικών Ιατρικής – Ακτινοφυσικών, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Ομάδας Εργασίας προς την Επιτροπή Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Επιτροπές ΕΦΙΕ

1. Επιτροπή Έρευνας Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας
Συντονιστής: Γ. Μεσσάρης
Αν. Συντονιστής: E. Κουτσουβέλη

2. Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Συντονιστής: Aν. Σιούντας
Αν. Συντονιστής: B. Τσαπάκη

3. Επιτροπές Εκπαίδευσης - Μετεκπαίδευσης
Συντονιστής: Ι. Σεϊμένης
Αν. Συντονιστές: Κ. Πλατώνη, Α. Μακρίδου

3.1.Επιτροπή Εκπαίδευσης - Μετεκπαίδευσης στη «Φυσική της Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης με Ιοντίζουσα Ακτινοβολία»
3.2.Επιτροπή Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης στη «Φυσική της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας»
3.3.Επιτροπή Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης στη «Φυσική της Πυρηνικής Ιατρικής»
3.4.Επιτροπή Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης στη «Φυσική της Ιατρικής Απεικόνισης και Θεραπείας με μη-Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες»

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΦΙΕ

Αναγνώσεις 1182 φορές Τελευταία Τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 10:29